Продавець Інтернет-магазин "Мельница-рукодельница" розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
5350 відгуків

Зараз у компанії не робочий час, але ми з радістю опрацюємо Ваше замовлення в найближчий робочий день, якщо Ви зможете самостійно оформити замовлення на сайті

+380 (66) 052-94-10
Фізичної адреси у магазина немає. Приносимо вибачення за незручності., Київ, Україна
Інтернет-магазин "Мельница-рукодельница"
Залишити відгук

Основний розділ

  • Текстильні ляльки ручної роботи
    Ще наші предки вірили в те, що ляльки, зроблені власними руками, містять у собі частинку душі її автора. Прийнято вважати, що вони приносять удачу і оберігають її власника, як талісман передаються з покоління в покоління.
  • Ведмедики Тедді своїми руками
    Плюшеві ведмедики вважаються найпопулярнішими м'якими іграшками. Маленькі дівчатка грають з ними в дочки матері, вчаться піклуватися, доглядати, і в подальшому це переносять в реальне життя. Дорослі дівчата мріють отримати плюшевого ведмедя від своїх залицяльників. І так відбувається з кожним поколінням. Але не кожен замислюється, що зшити м'які іграшки, в тому числі і ведмедиків Тедді можна самостійно.
  • Ляльки Тільда - стилні іграшки своїми руками
    Ляльки, мабуть, одні з найулюбленіших і популярних іграшок. Жодна маленька принцеса не відмовиться від чергової ляльки Барбі або ляльки LOL. Але насправді любителями таких іграшок є не тільки діти. Все частіше ляльки стають окрасою інтер'єру, а майстрині люблять створювати їх в самих різних техніках і з різних матеріалом.
  • В'язані іграшки - захоплюючий світ амігурумі
    В'язання – досить захоплюючий процес. І незважаючи на те, що у більшості в'язання асоціюється виключно з нашими бабусями, все більше і більше молодих майстринь віддають перевагу цьому виду творчості. До того ж з в'язанням впораються навіть самі юні умільці, якщо мова не йде про складні спицях. Це заняття відмінно розвиває дрібну моторику рук, посидючість і терпіння.
  • Фетр: особливості, різновид, сфера застосування
    Вироби з фетру є на хвилі популярності. Зараз багато різноманітних майстер-класів із виготовлення одягу, іграшок, ялинкових прикрас та інших речей із фетру. Тому, хто любить рукоділля, буде цікаво дізнатися, що це за матеріал, які різновиди
  • Шпилька для волосся своїми руками — фантазія та майстерність
    Є велика ймовірність того, що прикраси для волосся виникли раніше за інших. Зачепився яскравий листочок за пишну гриву першобутньої дикарки, а інша побачила, вибрала три яскравіші листочки та встромила у своє волосся, знаючи, що так воно станів
  • Розвивальна книжка з фетру своїми руками
    За сучасного різноманіття магазинних іграшок, попри їхню барвистість і різноманітність, багато хто віддає перевагу іграшкам ручної роботи. Їх не обов'язково купувати, за бажання можна змайструвати виріб своїми руками.
  • Види каркасів для в'язаних і текстильних іграшок
    Сьогодні для творчих людей існує величезна кількість різний матеріалом і пристосувань. Все це дозволяє втілювати в життя найрізноманітніші творчі ідеї. Одним з популярних напрямків у творчості є створення в'язаних іграшок. І для цього існують різні каркаси. Вони бувають різних розмірів і з різних матеріалів.
  • Нитки для вишивання бісером
    На перший погляд може здатися, що нитки для вишивання бісером нічим не відрізняються від звичайних. Але це не так. Для бісеру нитки більш міцні, тому витримують більше навантаження. А це дуже важлива властивість в умовах, коли нитка постійно треться об гострі краї бісеру.
  • Голки для валяння: які бувають і як вибрати
    Валяння - одне з популярних напрямків у творчості, яке з кожним днем ​​привертає увагу все більшої кількості майстринь. Однак сам процес не стоїть на місці і в інтернеті завжди можна знайти будь-які новинки. Не обходиться і без нововведень в голках.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner